WordPress hemsida
– en populär och flexibel lösning för synlighet online

Med en WordPress hemsida har du en stabil grund för din närvaro online.

Din hemsida fungerar som spindeln i nätet när du marknadsför ditt företag online. Den första kontakten dina nya kunder har med ditt företag sker oftast via internet. Oftast via mobiltelefoner.
Statistik från InternetStatistik.se visar att 65% av alla sökningar på internet idag sker via mobiltelefoner. Hos många av våra kunder är den siffran närmare 75 procent, dvs 7 av 10 besök till hemsidan sker via en mobiltelefon. Det visar också på vikten av att ha en hemsida som både är mobilanpassad men också strukturerad så att mobilbesökaren hittar rätt information snabbt. (läs mer om mobilanpassning här)

WordPress – ett övertag online

Styrkan med WordPress och hemsidor som bygger på den plattformen är många. Framförallt så är den väldigt flexibel utifrån dina behov.
Behöver du t ex en webshop med betallösningar till Klarna, Payson, Paypal eller Stripe så finns det lösningar för det. Vill du istället använda din wordpress hemsida som ett forum eller ett medlemsprogram för webbkurser så kan man bygga det också.

För företag som inte riktigt har tid att uppdatera hemsidan kontinuerligt kan man koppla in flödet från t ex Facebook, Instagram eller Twitter. På så sätt kan aktuella nyheter distribueras till hemsidan löpande också.
Din hemsida i wordpress är också en effektiv motor för din digitala marknadsföring. Hemsidan kan kopplas ihop med en rad tjänster för bl a nyhetsbrev, annonsering och statistik. I praktiken innebär det en rad saker. Du kan få mer information om hemsidebesökare, göra automatiska utskick via e-post, nå din målgrupp via digital annonsering osv.

Nyckeln till en bra marknadsföringsmix, där hemsidan spelar en central roll, är rätt mix i rätt medier. Vill du veta mer om digitala strategier kan du läsa här ››

WordPress – mer än ett bloggverktyg

WordPress (förkortas ofta WP) utvecklades först som ett bloggverktyg. Det användes för att skriva artiklar likt denna och hade under de första åren stora begränsningar. Plattformen lanserades 2003 och sedan dess har det hänt otroligt mycket. Med över 74 miljoner aktiva hemsidor byggda i wordpress (källa: Google) och ett stort community kring WP står antalet WP sidor för 18,9% av alla hemsidor online världen över.

Stora företag som XX förlitar sig på WordPress för deras synlighet online.

WordPress + Webbyrå = One Statement Media

Vi utvecklar hemsidor i wordpress som fokuserar på användarvänlighet och nytta för både dig och dina kunder. Den viktigaste målgruppen finns i mobilen och därför är det avgörande att din hemsida är strukturerad rätt för att generera leads och affärer.

Om du vill få en ordentlig ROI, Return on Investment, från din hemsida måste det vara lätt för både besökare och Google att förstå vad din hemsida handlar om. Det ger fler kundkontakter och bättre placeringar i Googles sökresultat.

2017-02-15T14:27:12+00:00hemsida, wordpress|